Reiniging van vloeren en tegels

Niet alleen de buitenkant van uw gebouw moet er goed uitzien. De binnenkant moet met enige regelmaat ook onderhouden worden. Een mooie vloer met een schone uitstraling is het visitekaartje voor een organisatie. Wij van Pendrecht Schoonmaak hebben ervaring met specialistische reiniging en onderhoud van verschillende vloertypes.

Wij verzorgen het vloeronderhoud met de juiste machines en middelen. Het in- en uitruimen van diverse ruimtes kunnen wij onder meer voor u verzorgen tijdens dit onderhoud. Een aanbod aan diverse diensten voor het reinigen en onderhouden van vloeren. Regelmatige schoonmaak van uw vloer verlengt de levensduur en verhoogt het gebruikscomfort.

Onze schoonmaakexperts bekijken uiteraard goed met wat voor type vloer ze te maken hebben en welke schoonmaakmiddel daarbij past. U kunt er zeker van dat de schoonmaak van uw vloeren, tegels of tapijt bij ons in goede handen is! Wij bekijken hoe we de overlast voor u zoveel mogelijk kunnen beperken en de vloerreiniging zo snel mogelijk kunnen afronden.

Dit zijn de voordelen van onze aanpak:

  • Elke vloer vereist een speciale aanpak, dus maken wij altijd gebruik van passende schoonmaakmiddelen.
  • Of het nu gaat om een vloer in uw woonhuis of een industriële vloer in uw bedrijfspand.
  • Na reiniging ziet uw vloer er piekfijn uit en gaat deze weer lange tijd mee.

Vloeronderhoud

Om uw vloeren in topconditie te houden, is periodiek onderhoud noodzakelijk. Pendrecht Schoonmaak heeft ruime ervaring met het onderhouden van allerlei vloersoorten.
Bij bestaande vloeren begint het onderhoud bijna altijd met het strippen en conserveren van de vloer. Zo wordt alle vuil en aanwezige polymeerlagen van de vloer verwijderd. Machinale behandeling en reiniging van de vloer beslaat 75% van de werkzaamheden bij het strippen. Echter is de menselijke kant van het werk een onmisbaar deel bij het strippen van deze vloeren.

Uw nieuwe partner voor specialistische reiniging

Schakel Pendrecht Schoonmaak in voor een specialistische reiniging of andere schoonmaakdiensten. Wij zorgen voor een schone werkomgeving en u heeft nergens omkijken naar. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialistische reiniging nodig?