Eerste indruk is belangrijk

Het portiek vormt onderdeel van uw leefomgeving, dus uw wilt dit natuurlijk net zo schoon houden als de rest van uw pand. Pendrecht Schoonmaak verzorgt de schoonmaak en onderhoud van portieken voor particulieren, maar ook voor Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen en bedrijven. Portiekonderhoud betekent schoonhouden van entrees, trappenhuizen, liften en openbare ruimtes, inclusief glazen wassen. Iedere situatie vereist zijn eigen aanpak. Met onze schoonmaakervaring weten wij voor elk portiek de juiste aanpak en middelen te vinden.

Zorgeloos uitbesteden

Wij verzorgen voor vele tevreden klanten de portiekonderhoud in Rotterdam en omgeving. Doe uw voordeel met onze grondige aanpak:

  • Pendrecht heeft de ervaring om elke portiek perfect te reinigen;
  • Oud of nieuw pand, particulier of bedrijf, wij reinigen op maat;
  • Verwelkom uw bezoekers met een vlekkeloze entree;
  • Perfect verzorgde en aangenaam geurende portieken en daarmee een prettige eerste indruk;
  • Trappenhuizen, entrees, algemene ruimten, liften en (inpandige) ramen horen allemaal tot het onderhoud.

Portiekonderhoud

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties vraagt om een goede communicatie met bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning.

Voor VVE’s

Thuiskomen in uw eigen woning begint bij de entree van uw appartementencomplex. Wij zijn de specialist in het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes in Rotterdam en omgeving.

Maatschappelijk Verantwoord

Wij vinden het belangrijk om het milieu niet uit het oog verliezen. Wij verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam schoonmaken en zorgen dat ons personeel altijd op de hoogte is. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan de bewustwording over duurzaam schoonmaken.

Netjes geregeld

Heeft u interesse om met ons in gesprek te gaan over de schoonmaak en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Ons inhuren voor het onderhoud van uw portiek?