Interieuronderhoud voor kantoren en bedrijfsruimten

U weet ongetwijfeld dat een schone werkomgeving bijdraagt aan een goede werksfeer, hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Het is van groot belang binnen iedere organisatie. Een schoon kantoor zorgt voor een representatieve uitstraling naar klanten. Besteed het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor of bedrijfspand uit aan een ervaren en vakkundig bedrijf.

Pendrecht zorgt voor schoon interieur

Pendrecht Schoonmaak weet wat er komt kijken bij het goed onderhouden van een bedrijfsinterieur. Wij zorgen voor het afnemen van tafels, stofzuigen en dweilen van vloeren, zemen van ramen en het opruimen van vuil. Is er een keuken en/of kantine in uw kantoor, dan zorgen wij dat het meubilair en de apparatuur schoon blijven. De wc’s maken wij ook schoon, waarbij u zelf aangeeft hoe vaak dit moet gebeuren. Hiernaast kunnen wij u adviseren over het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Voordelen van interieuronderhoud door Pendrecht

  • Uw kantoor of bedrijfsruimte altijd fris
  • Flexibele schoonmaak wanneer het u schikt
  • Minimale overlast voor uw bedrijf
  • Alle schoonmaakwerkzaamheden in één hand
  • Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen
  • Uitstekende kwaliteitsbewaking

Flexibel interieuronderhoud

Bij interieuronderhoud is het belangrijk dat dit de werkzaamheden niet verstoort. Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat de beste tijden zijn om uw kantoor of bedrijsruimte schoon te maken. Natuurlijk zorgen wij voor een goede kwaliteitsbewaking en maken wij afspraken over controle en evaluatie van het schoonmaakwerk.

Schonere omgeving

Een schone omgeving verhoogt de arbeidsproductiviteit en heeft een positieve uitstraling op klanten. U voelt zich prettiger in een schonere en frisse omgeving. Schakel Pendrecht Schoonmaak in voor interieuronderhoud of andere schoonmaakdiensten. Wij zorgen voor een schone werkomgeving en u heeft nergens omkijken naar.

Heeft uw kantoor of bedrijfspand periodiek onderhoud nodig?