Verantwoord ondernemen

Bij Pendrecht Schoonmaak geloven wij in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij willen graag bijdragen aan een gezond milieu. Dat betekent dat wij onze schoonmaakmiddelen zorgvuldig selecteren en voldoen aan de strengste eisen.

Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kennen en hier actief rekening mee houden bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten met de gevolgen voor het milieu en het welzijn voor de mensen binnen en buiten onze organisatie.

Waar mogelijk gebruiken wij volledig afbreekbare schoonmaakmiddelen en microvezel. Ook maken wij ons sterk voor beperking van het watergebruik, zorgvuldige afvoer, hergebruik en scheiding van afval.

Duurzaam

Onze medewerkers leiden wij op en trainen wij in het verantwoord omgaan met materialen en schoonmaakmiddelen. Wij verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam schoonmaken en zorgen dat ons personeel altijd op de hoogte is. Zij dragen duurzame bedrijfskleding en spannen zich in om het energiegebruik bij het schoonmaken te beperken.

Waar mogelijk gaan wij in gesprek met de klant om te komen tot de meest verantwoorde aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan de bewustwording over duurzaam schoonmaken.

Uw nieuwe facilitaire partner

Heeft u interesse om met ons in gesprek te gaan over onze schoonmaakdiensten en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Interesse in onze schoonmaakdiensten?