Glazenwassen in Rotterdam en omgeving

Het schoonmaken van uw ramen en kozijnen is een vak apart. Met regelmatige glasbewassing verlengt u de levensduur van glas en omlijstingen. Pendrecht Schoonmaak verzorgt voor vele klanten het glazenwassen in Rotterdam en omgeving op de vertrouwde traditionele manier. Huurt u ons in, dan weet u zeker dat uw huis, kantoor of bedrijfspand er altijd fris en representatief uitziet. Onze glazenwassers lappen uw ramen, reinigen uw kozijnen en wassen zelfs grootschalige glazen objecten.

Telescoop glasbewassing

Bij veel gebouwen kunnen de glazenwassers bepaalde ruiten moeilijk bereiken. Niet alle panden zijn geschikt voor traditioneel glazenwassen. Vooral bij hoge gebouwen kan dit lastig zijn.

Veel bedrijven voor glasbewassing zullen in dat geval standaard een hoogwerker laten komen, of met hoge ladders werken. Pendrecht Schoonmaak beschikt over een flexibel en professioneel alternatief: de telescoop glasbewassing.

Met deze nieuwe, slimme techniek komen we snel en gemakkelijk op bijna alle plekken. Alle gladde oppervlakken tot 15 meter hoogte kunnen onze glazenwassers moeiteloos wassen. Ook de derde en vierde etage dus, gewoon vanaf de grond. We maken namelijk gebruik van een lichtgewicht telescoopsteel en een slang die we aansluiten op een aanhanger.
Met deze techniek zijn we sneller (en goedkoper) klaar. Want we hoeven niet te sjouwen met ladders, en al helemaal geen hoogwerker te verplaatsen.

Profiteer van onze professionele aanpak:

  • Bij hoge gebouwen gebruiken wij het osmosesysteem oftewel telescoop glasbewassing.
  • Hiermee kan glas tot wel 15 meter hoogte probleemloos vanaf de grond worden gereinigd.
  • Deze vorm van glazenwassen is bovendien snel en belast de gevel minder dan bewassing met ladders.
  • Telescoopbewassing is ook te gebruiken voor reinigen van gevelplaten en damwanden.

Uw nieuwe partner voor glazenwassing

Schakel Pendrecht Schoonmaak in voor glazenwassing of andere schoonmaakdiensten. Wij zorgen voor een schone werkomgeving en u heeft nergens omkijken naar. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u uw pand laten reinigen met traditionele of telescoopbewassing?